Carn amb bolets i llet de coco

Ingredients:
  • Bolets de qualsevol mena: gírgoles, xampinyons, etc...
  • Alls tendres, 
  • Codillos o galtes de porc ja cuits. 
  • cebes.
  • llet de coco, un pot per cada codillo. 
  • oli i sal
Preparació:
  • Coure el bolets i els alls tendres trossejats en una mica d'oli. Si fossin alls normals, trossejar-los i posar-los més tard.
  • Tapar la paella i deixar coure a foc lent remenant de tant en tant fins que estiguin rossos. Quan s'hagin begut l'aigua que desprenen, destapar i després reservar. 
  • Fer un sofregit de ceba ben picadeta. 
  • Afegir-hi la carn, els bolets i les castanyes. 
  • Afegir la llet de coco ben remenada. 
  • Deixar coure a foc mitjà fins que la llet reduexi i formi una salseta. 



Comentarios

Entradas populares