Amanida d'arròs amb pinya i gambes
Ingredients:
- ½ pinya
- 100 grams de gambes grosses pelades
- 2 tasses d’arròs
- 100 grams de pernil dolç tallat a dauets
- 1 llauna petita de blat de moro
- 1 ceba tendra
- Oli d’oliva verge extra
- Llimona
- Farigola
- Uns granets de magrana (opcional)
Preparació:
- Coeu l’arròs en agua abundant.
- Escorreu-lo i reserveu-lo.
- Peleu i talleu la pinya a daus.
- En una paella amb una mica d’oli saltegeu la ceba tallada petita i les gambes.
- En un bol barregeu l’arròs amb les gambes, la ceba tendra, el blat de moro, el pernil i la pinya, tots dos tallats a daus.
- Amaniu amb oli d’oliva, unes gotes de suc de llimona i un polsim de farigola.
- Emplateu amb l’ajut d’un aro d’emplatar i doneu un toc de color amb algun fruit de color vermell, en aquest cas amb uns granets de magrana.
Comentarios
Publicar un comentario