Amanida d'arròs amb pinya i gambes

Ingredients:
  • ½  pinya
  • 100 grams de gambes grosses pelades
  • 2 tasses d’arròs
  • 100 grams de pernil dolç tallat a dauets
  • 1 llauna petita de blat de moro
  • 1 ceba tendra
  • Oli d’oliva verge extra
  • Llimona
  • Farigola
  • Uns granets de magrana (opcional)
Preparació:
  • Coeu l’arròs en agua abundant.
  • Escorreu-lo i reserveu-lo.
  • Peleu i talleu la pinya a daus.
  • En una paella amb una mica d’oli saltegeu la ceba tallada petita i les gambes.
  • En un bol barregeu l’arròs amb les gambes, la ceba tendra, el blat de moro, el pernil i la pinya, tots dos tallats a daus.
  • Amaniu amb oli d’oliva, unes gotes de suc de llimona i un polsim de farigola.
  • Emplateu amb l’ajut d’un aro d’emplatar i doneu un toc de color amb algun fruit de color vermell, en aquest cas amb uns granets de magrana.

Comentarios

Entradas populares