Bacallà a la mousse d'all cremat
Ingredients:
Un tros de bacallà per persona
2 tomàquets
1 ceba
1 potet de nata líquida
all-i-oli
Preparació:
Enfarinar i sofregir els trossos de bacallà. Apartar.
Amb el mateix oli sofregir primer la ceba i afegir després els dos tomàquets ratllats (es poden sustituir per un pot de salsa de tomàquet).
Posar el sofregit en una safata per al forn, posar a sobre el bacallà.
Barrejar la nata amb l'all-i-oli (al gust) fent servir la batedora. Tirar per sobre del bacallà.
Posar la safata a gratinar al forn.
Un tros de bacallà per persona
2 tomàquets
1 ceba
1 potet de nata líquida
all-i-oli
Preparació:
Enfarinar i sofregir els trossos de bacallà. Apartar.
Amb el mateix oli sofregir primer la ceba i afegir després els dos tomàquets ratllats (es poden sustituir per un pot de salsa de tomàquet).
Posar el sofregit en una safata per al forn, posar a sobre el bacallà.
Barrejar la nata amb l'all-i-oli (al gust) fent servir la batedora. Tirar per sobre del bacallà.
Posar la safata a gratinar al forn.
Comentarios
Publicar un comentario