Crema de llenties, verdures i bacallà
Ingrendientes para 4:
Preparació:
Pica les verdures. En una cassola escalfa dues cullerades d'oli i afegeix-hi les verdures, ofega-les cinc minuts, retira'n dues cullerades i deixa-les a part. Aboca les llenties a la cassola, afegeix-hi l'aigua i cou el conjunt cinc mintus a foc suau fins que comenci a bullir. Condimenta-ho amb sal, pebre i una mica de comí. Afegeix el bacallà i deixa-ho bullir uns altres cinc minuts.
Tritura-ho fins que obtinguis una crema. Serveix amb les verdures que havies apartat.
- 500 g llenties cuites
- 2 pastanagues
- 1 brot d'api
- 2 cebes
- 100 g bacallà desalat
- 200 ml aigua
- 6 cullerades d'oli
- una mica de julivert
Preparació:
Pica les verdures. En una cassola escalfa dues cullerades d'oli i afegeix-hi les verdures, ofega-les cinc minuts, retira'n dues cullerades i deixa-les a part. Aboca les llenties a la cassola, afegeix-hi l'aigua i cou el conjunt cinc mintus a foc suau fins que comenci a bullir. Condimenta-ho amb sal, pebre i una mica de comí. Afegeix el bacallà i deixa-ho bullir uns altres cinc minuts.
Tritura-ho fins que obtinguis una crema. Serveix amb les verdures que havies apartat.
Comentarios
Publicar un comentario